Week van de werkstress

Tijdens de week van de werkstress doe je natuurlijk iets extra’s voor jouw medewerkers om de werkstress te verminderen. Een inspirerend incompany training over vitaliteit, stressreductie, gezonde gewoontes en communicatie en samenwerking past hier uitstekend bij.

Werkstress – werkgeluk

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en dé grootste sta-in-de-weg voor werkgeluk. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Reden genoeg om hier aandacht aan te besteden in je organisatie door een week van de werkstress te organiseren en je te laten informeren naar de mogelijkheden. Organiseer samen met je collega’s een interactieve training en ga dieper in op werkgeluk en wat je kunt doen om dit positief te beïnvloeden of gun jouw collega die voor op haar bordje heeft een individueel coachingstraject.

Experts in werkgeluk

Of zet een Gezondheidscheck in voor jouw medewerkers. Deze check-up wordt preventief ingezet om goed zicht te houden op de mentale en fysieke gezondheid van jouw medewerkers en kan als een eenmalige check-up gebruikt worden of als terugkerende follow-up. Het is tevens een goed startpunt om inzicht te krijgen in de gezondheid van de medewerkers en om de thema’s van het jaarprogramma aan te laten sluiten.

Coaching en maatwerk trainingen, op basis van een onderwerp op het gebied van gezonder werken wat voor jouw medewerkers belangrijk is, zijn onze specialithttps://perex.nl/teamtrainingen/eit. Geen gedoe, Perex regelt het!  Bekijk hier de mogelijkheden.

Perex

Voor Gezonder Werken

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van een vitaliteitsprogramma in jouw organisatie en mogelijke interventies? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op, we helpen je graag.

GezonderWerkenmail

Was deze blog interessant voor je? Meld je dan aan voor de GezonderWerkenmail en ontvang 6x per jaar gratis praktische tips en inspiratie over Gezonder Werken op de werkvloer.