Begeleiding bij ontwikkeling in loopbaan

Bij re-integegratie en loopbaanstukken helpen wij jouw medewerker bij de (her)oriëntatie op de eigen loopbaan. Waardoor er meer inzicht in ontwikkelings- en toekomstmogelijkheden ten aanzien van werk ontstaat en de juiste medewerker op de juiste plek komt.

Fusies, bezuinigingen of reorganisaties kunnen gevolgen hebben voor jullie medewerkers. Willen jullie de juiste medewerker op de juiste plek? Kies dan voor begeleiding door onze ervaren coaches.

Loopbaanmogelijkheden
In een persoonlijk traject aan de slag met de hulpvraag van jullie medewerker. We onderzoeken wat deze motiveert, drijft en gaan op zoek naar de loopbaanmogelijkheden.

Marjon van der Kraan (bureau Sanga) en Irene Bex begeleiden de loopbaantrajecten. Onze trajecten bestaan uit 9 uur persoonlijke ontwikkeling en 9 uur loopbaanontwikkeling, waarin we werken naar de ideale jobsituatie van jullie medewerker.

Thema’s kunnen zijn

• Onduidelijkheden binnen de werksituatie
• Koersbepaling werk of carrière
• Ondersteuning bij veranderingen in de werksituatie
• Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik
• Waar krijg ik nu echt energie van?
• Hulp bij het maken van keuzes

Voordelen voor de werkgever

  • Je biedt jouw medewerker (her)oriëntatie op de eigen loopbaan, waardoor er meer inzicht in ontwikkelings-en toekomstmogelijkheden ten aanzien van werk ontstaat
  • De wendbaarheid van de medewerker wordt duidelijk en je kunt hierdoor personeel beter inzetten
  • De medewerker wordt begeleid naar ander werk binnen of buiten de organisatie

Marjon van der Kraan (loopbaancoach/coach en trainer) stelt zich voor

Irene Bex en ik kennen elkaar al een hele tijd en werken regelmatig met elkaar samen. Na een traject bij Irene waarin je steviger in je schoenen komt te staan, pak ik de coaching op en gaan we aan de slag met je loopbaanvraag.

Als coach/trainer geef ik je helderheid om in beweging te komen en ondersteun ik je welke keuzes hier belangrijk voor zijn. Waar liggen je kwaliteiten, waar word je écht blij van en welke waarde wil je toevoegen? Met verschillende oefeningen gaan we aan de slag om jezelf en jouw behoeften in kaart te brengen. Een persoonlijk (kleuren)profiel van Insights Discovery kan hierin ook veel richting geven. Lees meer

Samenwerking met Perex

Deze ‘duo-coaching’ is echt een meerwaarde!

Meer informatie over loopbaanbegeleiding

Perex

Voor Gezonder Werken

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van een vitaliteitsprogramma in jouw organisatie en mogelijke interventies? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op, we helpen je graag.

GezonderWerkenmail

Was deze blog interessant voor je? Meld je dan aan voor de GezonderWerkenmail en ontvang 6x per jaar gratis praktische tips en inspiratie over Gezonder Werken op de werkvloer.