Besteding Persoonlijk budget voor medewerkers

Wij bieden een breed aanbod. Van coachtraject, loopbaanbegeleiding, stoelmassages, werkplekadvies tot stress- en burnoutbegeleiding, Fit-test of voeding & leefstijltraject.

‘NEE’ zeggen? De beste manier is ‘Ja’ zeggen…..

Wie JA zegt tegen een gezond leven: ontspanning, rust, beweging en werk(plezier) heeft NEE gezegd tegen uitputting en burnout. Zo leer je 'Ja' zeggen in drie stappen.

Stimuleer goed gebruik van zit-sta bureaus

Investeer niet alleen in de aanschaf van deze bureaus, maar stimuleer ook het juiste gebruik hiervan. Maak gebruik van deze tips!

Goed zitten, ook in de auto en vrachtwagen!

Dit doen een chauffeur en een kantoormedewerker waar het menselijk lichaam eigenlijk niet voor gebouwd is.

Een laagdrempelig vitaliteitsplan

Het is moeilijk om een vitaliteitsplan te vinden dat goed past binnen de organisatie en dat alle medewerkers aanspreekt. Dit is wat wij van Perex belangrijk vinden.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Gezondheid betekent veel meer dan de afwezigheid van ziekte. Misschien ook interessant voor jou,

Is er een relatie tussen gezonde leefstijl en dementie?

Onze gemiddelde leeftijd ligt hoger dan die van onze grootouders. De gezondheidszorg is verbetert en ook zelf kunnen we veel bijdragen aan gezonder ouder worden. Wat kan een gezondere leefstijl voor jouw betekenen?

Sedentair gedrag

Zitten is als zonnen, doe het bewust en met mate! Die uitspraak heb je vast al eens gehoord. Maar waarom is langdurig zitten niet goed voor ons? Zitten kost toch juist weinig energie.

Is het moeilijk om gezonder te gaan werken?

Nee, maar je moet weten hoe. En je hoeft niet naar de sportschool te gaan om je in het zweet te werken. Al kunnen een paar zweetdruppels geen kwaad, het is niet noodzakelijk om gezond te blijven. 

Wat heeft tandenpoetsen met langdurig zitten te maken?

De hele dag stil zitten is voor veel mensen best normaal. We zitten in de auto, zitten achter ons bureau en zitten lekker op de bank. De afgelopen jaren zijn de klachten door het langdurig stilzitten steeds erger geworden.