Dit kun je doen als je een medewerker ziet worstelen

Wanneer er binnen jouw organisatie hard wordt gewerkt, kunnen medewerkers behoefte hebben aan coaching om zich persoonlijk en in hun werk verder te kunnen ontwikkelen.

Een laagdrempelig vitaliteitsplan

Het is moeilijk om een vitaliteitsplan te vinden dat goed past binnen de organisatie en dat alle medewerkers aanspreekt. Dit is wat wij van Perex belangrijk vinden.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Gezondheid betekent veel meer dan de afwezigheid van ziekte. Misschien ook interessant voor jou,

Waarom pauze houden zo belangrijk is

Pauze is geen luxe, pauze is een noodzaak. Wil je productief en creatief werken en tegelijk aan het einde van de dag energiek naar huis gaan? Wees dan eens wat bewuster van jouw pauzes, neem ze serieus voor meer focus en energie.

Voorkom een burn-out op de werkvloer

De coronacrisis zorgt er onder meer voor dat mensen zich zorgen maken over hun baan, geldzorgen krijgen en tegelijkertijd met een andere thuissituatie te maken krijgen. Burnouts zorgen voor veel persoonlijk leed en kosten bedrijven tienduizenden euro’s per werknemer.

Minder stress op het werk

Je vindt jouw baan best leuk, maar als je elke dag een (te) volle agenda en teveel werk ervaart, dan kun je last krijgen van stress. Met als gevolg dat je ’s avonds uitgeblust op de bank zit en het weekend nodig hebt om op te laden voor de volgende te drukke werkweek.