‘NEE’ zeggen? De beste manier is ‘Ja’ zeggen…..

Wie JA zegt tegen een gezond leven: ontspanning, rust, beweging en werk(plezier) heeft NEE gezegd tegen uitputting en burnout. Zo leer je 'Ja' zeggen in drie stappen.

Overspannen of burnout? Zo herstel je….

Als je overspannen of burnout raakt, kun je het gevoel hebben dat je leven stil staat en je niet meer weet hoe je verder moet. Je energieniveau is laag en je voelt je vooral leeg en uitgeput.

Tips voor het verlagen van jouw werkdruk

Regelmatig ontspannen en rust te nemen is goed voor jouw gezondheid. Wees een voorbeeld voor jouw medewerkers!

Mensgericht is Resultaatgericht

Zo zorg je ervoor dat medewerkers graag bij jouw bedrijf willen blijven werken. 

Loopbaanbegeleiding

In een loopbaantraject gaan we aan de slag met de hulpvraag van jouw medewerker waarin we werken naar de ideale jobsituatie.

Is dit het nou?

Soms overvalt het gevoel je weleens: "Is dit het nu helemaal?" Je kijkt naar je eigen leven en je voelt dat je in een sleur terecht bent gekomen.

Zit jij voor of achterin jouw bus?

Medewerkers die de regie over hun eigen leven niet oppakken hebben het gevoel dat alles ze overkomt. Gelukkig is daar wat aan doen!

5 Signalen van een burn-out

Medewerkers die tegen een burn-out aanzaten vertellen wat zij merkten en geven tips wat zij eraan nu doen als ze deze waarschuwingssignalen opmerken.

Vitaliteit: de veranwoordelijkheid van de werkgever?

Vitaliteit en gezondheid op het werk is een hot topic. Maar bij wie ligt deze verantwoordelijkheid? Bij de werkgever of medewerker?

Teamtraining ‘Happy Lunch-Time’

In deze training ervaren de medewerkers op een interactieve manier hoe ze hun pauze het beste kunnen invullen om zo optimaal te kunnen opladen voor de rest van de (werk)dag.