Tips voor optimale rust

Regelmatig ontspannen en rust te nemen is goed voor jouw gezondheid.

Werkstress of werkgeluk

Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en dé grootste sta-in-de-weg voor werkgeluk.

Loopbaanbegeleiding

In een loopbaantraject gaan we aan de slag met de hulpvraag van jouw medewerker waarin we werken naar de ideale jobsituatie.

Is dit het nou?

Soms overvalt het gevoel je weleens: "Is dit het nu helemaal?" Je kijkt naar je eigen leven en je voelt dat je in een sleur terecht bent gekomen.

Zit jij voor of achterin jouw bus?

Medewerkers die de regie over hun eigen leven niet oppakken hebben het gevoel dat alles ze overkomt. Gelukkig is daar wat aan doen!

5 Signalen van een burn-out

Medewerkers die tegen een burn-out aanzaten vertellen wat zij merkten en geven tips wat zij eraan nu doen als ze deze waarschuwingssignalen opmerken.

Teamtraining ‘Je stress de baas’

Preventieve aandacht op het gebied van stressreductie is tevreden en gezonde medewerkers. Zodat jouw medewerkers optimaal kunnen presteren.

Valkuilen van weer samen aan het werk – prikkelverwerking

Help je collega's bij het langzaam weer opbouwen van prikkelverwerking als je van thuiswerken weer op locatie gaat werken.

Ondersteuning medewerkers tijdens coronacrisis

Overheidsmaatregelen en richtlijnen hebben consequenties voor de medewerkers. Als leidinggevende probeer je grip op de situatie te houden.

Dit kun je doen als je een medewerker ziet worstelen

Wanneer er binnen jouw organisatie hard wordt gewerkt, kunnen medewerkers behoefte hebben aan coaching om zich persoonlijk en in hun werk verder te kunnen ontwikkelen.