Teamtraining ‘Happy Lunch-Time’

In deze training van 1,5 uur ervaren de deelnemers op een interactieve manier hoe ze hun pauze het beste kunnen invullen om zo optimaal te kunnen opladen voor de rest van de (werk)dag.

Inhoud training

Pauze is een tijd om op te laden. Dat kan voor iedereen iets anders betekenen. In deze interactieve training wordt er aandacht besteed aan het op een goede manier invullen van de lunchpauze.

Deze workshop bestaat uit 3 onderdelen:

  • Misleidende producten, weet wat je eet!
  • Zo richt ik mijn pauze het beste in. Indien mogelijk gaan we in dit gedeelte naar buiten.
  • Hoe eet ik meer groente? Praktisch met groente aan de slag.

Deze training wordt afgesloten met een quiz en een lekkere gezonde soep voor alle medewerkers in de lunchpauze. Groepsgrootte is maximaal 20 medewerkers en wordt verzorgd door twee trainers.

De training kan worden uitgebreid met het Fit-pakket 4 & 8 Voeding en het Fit-pakket 1 Pauze

Trainer Jeanette Pax stelt zich voor

Ik ben Jeannette Pax en ik heb meer dan 15 jaar professioneel mensen gecoacht tijdens hun opleiding of baan waarbij het onderwerp vitaliteit vaak aan de orde kwam. Niet zelden was de combinatie van ongezond eten, weinig bewegen en onregelmatig werken de oorzaak van overgewicht, vage klachten en minder energie met soms zelfs verzuim als gevolg.

Door deze beroepsmatige ervaring ben ik met name geïnteresseerd geraakt om beter te gaan begrijpen wat voeding met mensen doet. Uiteindelijk heeft deze interesse zich ontwikkeld tot een professionele benadering en ben ik opgeleid tot gediplomeerd gewichtsconsulente met een zelfstandige praktijk.

Samenwerking met Perex
Naast de 1-op-1 benadering in de particuliere branche geef ik ook adviezen aan bedrijven. Dit kan in een vorm van het geven van 1-op-1 begeleiding van een medewerker of het verzorgen van trainingen/workshops. Zo is ook de samenwerking met Perex ontstaan.

Perex

Voor Gezonder Werken

Meer informatie

Meer weten over de mogelijkheden van een vitaliteitsprogramma in jouw organisatie en mogelijke interventies? Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op, we helpen je graag.

GezonderWerkenmail

Was deze blog interessant voor je? Meld je dan aan voor de GezonderWerkenmail en ontvang 6x per jaar gratis praktische tips en inspiratie over Gezonder Werken op de werkvloer.